Skip to main content
Radleys


Radleys produceert innovatieve tools voor een veiligere, schonere, groenere en meer productieve researchomgeving in de chemische industrie.
Zij produceren al meer dan 45 jaar glaswerk en apparatuur voor gebruik bij synthese, procesontwikkeling en opschaling. Of u nu een multi vessel proces , een kleine bench top reactor of een complexe parallelle set up nodig heeft, wij helpen u samen met Radleys om een oplossing te vinden.
Dus, zodra u gebruik maakt van verwarming, koeling of menging, kunt u profiteren van de nieuwe technologieën die Radleys biedt!


Algemene Radleys Brochure
findenser


Benchtop en Hotplate tools


Radleys Findenser

De Findenser is een super lucht koeler die bestaat uit een glazen koeler met een aluminium mantel, hiertussen zit een permanente kleine hoeveelheid koelvloeistof. Door dit unieke ontwerp heeft de Findenser een erg groot intern oppervlak wat zorgt voor een betere koeling dan welke koeler dan ook! De Findenser bespaart enorm in kosten van water en neemt elk risico van water lekkage weg!


Radleys Brochure Video Vraag meer informatie aan


Heat-On


Benchtop en Hotplate tools


Radleys Heat-On

Heat-On is DE vervanger voor elk oliebad of verwarmingsmantel. De speciaal ontworpen aluminium Heat-On blokken op een roer/kookplaat zorgen voor verwarming en roeren van de standaard rondbodemkolven. Heat-On blokken zijn bestand tegen chemicaliën, geven geen rommel of enige kans of letsel. Veilig en schoon werken voor elk laboratorium.


Radleys Brochure Video Vraag meer informatie aan


Cool-It


Benchtop en Hotplate tools


Radleys Cool-It

Cool-It vervangt breekbaar glas en instabiele plastic kommen die gebruikt worden om reacties of oplossingen te koelen. De compacte en vrijwel onbreekbare Cool-It kunnen gebruikt worden op de standaard roerplaten om de bekende rondbodemkolven, erlenmeyers, maatbekers etc. te koelen tijdens of na een reactie.


Radleys Brochure Vraag meer informatie aan


StarFish


Benchtop en Hotplate tools


Radleys Starfish

Verwarmen, roeren of meer complexe parallelle experimenten, Starfish maakt het gemakkelijker en productiever.
Met de Starfish kan gebruik gemaakt worden van eigen glaswerk. Met deze parallelle opstelling bespaart u enorm in ruimte, kosten en wordt het werk veel productiever uitgevoerd. De Starfish kan worden ingericht naar wens van elke reactie, extractie, etc. met mogelijkheid tot verschillende volumes.


Radleys Brochure Vraag meer informatie aan

Caroussel-12


Parallelle Reactie Systemen


Radleys Carrousel 12 Plus

De carrousel 12 plus biedt u een parallelle chemie opstelling met 12 posities, voor verwarmen, koelen, roeren onder reflux en mogelijk onder een volledig inerte atmosfeer. Van 1ml tot 20ml kunt u parallelle syntheses reproduceerbaar, veilig en geheel controleerbaar uitvoeren. Het gepatenteerde principe maakt het mogelijk om met één hotplate tot 12 syntheses gelijktijdig uit te voeren. De carrousel is gemakkelijk en flexibel om mee te werken. Door het compacte ontwerp bespaart u op veel werkbare ruimte in de zuurkasten, en wordt het verbruik van koelwater en elektriciteit tot een minimum beperkt. Een innovatief flexibel persoonlijk synthese station voor parallelle chemie.


Radleys Brochure Video Vraag meer informatie aan


Carrousel-6


Parallelle Reactie Systemen


Radleys Carrousel 6 Plus

De carrousel 6 plus biedt u een parallelle chemie opstelling met 6 posities, voor verwarmen, koelen, roeren onder reflux en mogelijk onder een volledig inerte atmosfeer.
Van 5ml tot 250ml rondbodemkolven kunnen in deze carrousel worden gebruikt. Met de Carrousel 6 plus kunt u 6 reacties gelijktijdig, produceer baar, veilig en geheel controleerbaar uitvoeren.
Met dit unieke ontwerp bespaart u op veel werkbare ruimte in de zuurkasten en wordt het verbruik van koelwater en elektriciteit tot een minimum beperkt.
Een innovatief flexibel persoonlijk synthese station voor parallelle chemie.


Radleys Brochure Video Vraag meer informatie aan


tornado


Parallelle Reactie Systemen


Radleys Tornado

Gebruik 1 mechanische overheid roerder om 6 rondbodemkolven simultaan te roeren. Hiermee verhoogt u de productiviteit tot 600%.De Tornado maakt het mogelijk om krachtig en gecontroleerd mechanisch te roeren op een Carrousel 6 plus reactie systeem. Tornado in combinatie met de Carrousel 6 plus biedt de mogelijkheid om erg viskeuze samples te roeren en hierdoor een zo reproduceerbare en productieve reactie te laten verlopen.


Radleys Brochure Vraag meer informatie aan


Breeze & Storm


Parallelle Reactie Systemen


Radleys Breeze & Storm

De Breeze en de Storm kunnen worden aangesloten op een thermos-/cryo-staat voor een snelle verwarming of koeling. De Breeze is ideaal toepasbaar voor nauwkeurige controle van de temperatuur in de reactie van een enkele rondbodemkolf. De Storm is ideaal toepasbaar voor nauwkeurige controle van de temperatuur in een parallelle reactie opstelling.
De Storm is ontworpen als een toevoeging aan de Carrousel 6 plus en Tornado. De combinatie van deze 3 systemen creëert een parallelle reactor voor gecontroleerde verwarming en koeling.


Radleys Brochure Vraag meer informatie aan


GreenHouse Plus


Parallelle Reactie Systemen


Radleys GreenHouse Plus

De GreenHouse Plus biedt 24 verwarmde en geroerde posities voor 0,5 ml tot 7ml volumes. Het systeem biedt de mogelijkheid om onder reflux en een inerte atmosfeer te werken.
In het systeem kan een 24 positie blok worden geplaatst die hetzelfde opperplak heeft als een standaard microtiterplaat. In dit blok passen standaard glazen reageerbuizen waarmee het een flexibel, gemakkelijk en kostenbesparend parallel synthese systeem is.


Radleys Brochure Vraag meer informatie aan


GreenHouse Blowdown Evaporator


Parallelle Reactie Systemen


Radleys GreenHouse Blowdown Evaporator

Met de GreenHouse Blowdon Evaporator is het mogelijk 8 tot 24 vials, buizen en microtiterplaten in te dampen. De GreenHouse Blowdown Evaporator biedt ook de mogelijkheid de afgedampte oplosmiddelen op te vangen in een externe rondbodemkolf.


Radleys Brochure Vraag meer informatie aan

Radleys Reactoren


Reactoren


Radleys Reactoren (Algemeen)

De reactoren van Radleys zijn ontworpen als een universele reactor. Reactorvessels kunnen erg snel en gemakkelijk worden verwisseld, van 100ml tot 50L. Hierdoor kan het systeem altijd optimaal geconfigureerd worden, passend voor elke chemie en elk project. Het zijn gemakkelijke reactoren met een uniek en flexibel frame om ruimte, zuurkasten en geld te besparen. Parallelle reactoren, enkele reactoren, gekoeld tot -70 °C of verwarmd tot +230 °C en volledig met de AVA lab control software aan te sturen en op afstand te monitoren.Radleys Reactor-Ready Lab Reactor


Reactoren


Radleys Reactor-Ready Lab Reactor

Reactor-Ready is ontworpen als een universele laboratorium reactor met een range van 100ml tot 5L reactor vessels. Deze reactor vessels zijn eenvoudig te verwisselen en reinigen door het unieke frame en design van de gehele reactor. Het systeem is compact en kan hierdoor eenvoudig in een zuurkast geplaatst worden. De volledige Reactor-Ready kan aangestuurd en gecontroleerd worden via de AVA software.


Radleys Brochure Video Vraag meer informatie aan


Radleys Reactor-Ready Duo Lab Reactor


Reactoren


Radleys Reactor-Ready Duo Lab Reactor

Reactor-Ready Duo maakt gebruik van het zelfde unieke frame als de Reactor-Ready. Het grote verschil is dat er 2 reactor vessels in het systeem geplaats kunnen worden, mogelijk kunnen beide werken met een en dezelfde thermostaat voor een simultane verwarming of beide een eigen thermostaat voor een onafhankelijke verwarming of koeling. Ook het Reactor-Ready Duo systeem is volledig aan te sturen en te controleren via de AVA software.


Radleys Brochure Vraag meer informatie aan


Radleys Reactor-Ready Pilot


Reactoren


Radleys Reactor-Ready Pilot

Reactor-Ready Pilot is ontworpen als een universele pilot scale reactor met een range van 5L tot 20L reactor vessels. Het unieke frame zorgt ervoor dat ook hier de reactor vessel verwisseld kan worden in minuten. Dit maakt het systeem zeer flexibel, vriendelijk in gebruik en ook het reinigen erg eenvoudig en snel. Het volledige Reactor-Ready Pilot systeem kan worden aangestuurd en gecontroleerd vanuit de AVA software.


Radleys Brochure Video Vraag meer informatie aan


Radleys Jacketed Reaction Systems


Reactoren


Radleys Jacketed Reaction Systems

De Jacketed Reaction Systems van Radleys zijn geheel custom made reactor systemen. Deze reactoren kunnen van 100ml tot 50L vessels gemaakt worden, zowel als losse reactoren als gekoppelde reactor systemen. De vessels bestaan zowel in enkelwandige uitvoeringen als in dubbelwandige uitvoering. Het volledige systeem kan aangestuurd en gecontroleerd worden via de AVA software.


Radleys Brochure Vraag meer informatie aan

AVA laboratorium software


Software


AVA laboratorium software

Van één kleine stirring hotplate tot een groot multi-reactor systeem, automatiseren bespaart tijd, geld en verbetert de veiligheid. Verhoog de productiviteit op uw laboratorium en geef chemici de tijd om verder onderzoek te doen terwijl de synthese veilig doorloopt onder gewaarborgde condities Met de nieuwe Ava lab control software wordt het syntheseproces aangestuurd, gemonitord en gelogd. AVA software is ontworpen door Radleys maar merk onafhankelijk te gebruiken. De software kan samenwerken met verschillende merken reactoren, thermostaten, pompen, roerder etc. Download gratis een test versie van de Ava software om u te overtuigen van deze nieuwe synthese lab tool, op www.Radleys.com


Radleys Brochure Video Vraag meer informatie aan

Mya


Mya 4


Eén reactiesysteem met eindeloze mogelijkheden

Mya 4 is een volledig nieuw reactiesysteem met veilige en nauwkeurige verwarming, actieve koeling en datalogging. Het systeem heeft 4 zones, die compleet onafhankelijk van elkaar kunnen worden gebruikt. Dit betekent volledige flexibiliteit in het temperatuurprogramma, de duur van de reactie en het type vessel. De bediening via de Mya 4 controller met touchscreen is intuïtief en overzichtelijk, ook voor reacties met langere programma’s of meerdere stappen. Mya 4 is een compact systeem voor de meest uiteenlopende experimenten, zonder het “gedoe” met olie- en ijsbaden.

Belangrijke kenmerken:
 • Temperatuurbereik van -30 °C tot +180 °C
 • Roeren met magneetroerder of roermotor met roerstaaf
 • Volumes van 2ml tot 400ml met diverse opzetstukken
 • Volledig software gestuurd

 • Zeer geschikt voor:
 • Enkelvoudige of parallelle synthese
 • Optimalisatie van reacties
 • Screening van reagentia, katalysatoren en oplosmiddelen
 • Design of Experiment (DoE)
 • Procesontwikkeling
 • Opschaling
 • Kristallisatiestudies
 • Polymorfie-studies

 • Brochure Radleys Mya 4 Process

  Brochure Radleys Mya 4 Discovery

  Video Vraag meer informatie aan

  Het Bedrijf

  Beun-De Ronde BV, opgericht
  in 1921, is een Nederlandse
  leverancier van hoogwaardige
  laboratorium technologie.
  Lees Meer

  In The Spotlight!

  CEM Mars6:
  De intelligente keuze voor alle destructies.
  TSHR:
  Het nieuwe tijdperk van element combustion analyzers.

  Adres

  Beun De Ronde BV.
  Bovenkamp 9
  1391 LA Abcoude
  P: 0294 280 980