Skip to main content
Introductie


Teledyne Isco – Vloeistof chromatografie Combiflash – Ezprep
De Teledyne Isco vloeistof chromatografie productlijn bestaat uit instrumenten voor het opzuiveren van organische verbindingen in normal phase en reversed phase scheidingen. Ook voor bio op zuiveringen zoals eiwitten, peptiden en andere biopolymeren biedt Teledyne Isco moderne mogelijkheden.
Preperatieve of Flash chromatografie vervangen de klassieke kolom op zuiveringen op het laboratorium. Een breed scala aan kant en klare kolommen of cartridges, moderne applicaties en dit op een geoptimaliseerd systeem verhoogt de efficiëntie aanzienlijk. De praktische accessoires van Teledyne Isco bieden minder arbeidsintensief werk en bespaart zo veel tijd de laboranten.


CombiFlash


CombiFlash Rf+ De meest flexibele oplossing
voor flash chromatografie op zuiveringen


De CombiFlash Rf+ verbeterd de productiviteit in het laboratorium. Of u nu gesynthetiseerde verbindingen, natuurlijke producten, peptiden of polymeren wilt opzuiveringen met de CombiFlash Rf+ productlijn kan het allemaal!
Teledyne Isco biedt een breed scala aan Flash chromatografie kolommen voor zowel normal phase als reversed phase scheidingen.
Het geavanceerde flash chromatografie systeem is volledig geautomatiseerd voor een snelle en betrouwbare opzuivering. Het nieuwe ontwerp biedt gemakkelijke toegang tot alle aansluitingen
voor zowel een snelle en eenvoudige kolom wisseling en een overzichtelijke selectie tussen oplosmiddelen/eluens. De nieuwste RFID technologie, voor zowel kolom detectie als sample rack detectie, als aanvulling op de bekende PeakTrak software verhoogt de flexibiliteit in de methode ontwikkeling.
Het systeem is eenvoudig in het gebruik, erg flexibel, robuust en onderhoudsarm.

Alle CombiFlash Rf+ systemen zijn uit te breiden met een ELSD (Evaporative Light Scattering Detector) en/of de PurIon MS.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan

EZ Prep


CombiFlash EZ Prep
Het systeem voor elke op zuivering


De CombiFlash EZ Prep is een zeer compact combi-systeem met twee kanten. Links de CombiFlash en rechts de EZ Prep. Dit nieuwe gecombineerde systeem zorgt voor maximale mogelijkheden met eenvoudige bediening in een ruimte besparend apparaat.
Het systeem stroomlijnt het zuiveringsproces, snel omschakelen van Flash naar hoge druk voorbereidende chromatografie in slechts twee klikken. Pre-zuiveren over Flash gevolgd door een hogere kwaliteit Prep chromatografie zorgt voor de ultieme opzuivering voor elk laboratorium. Voor het eerst in de geschiedenis is nu preperatieve chromatografie net zo eenvoudig uit te voeren als flash chromatografie. Met de bewezen en gebruiksvriendelijke PeakTrak software is het mogelijk zowel de Flash als de Prep HPLC chromatografie condities in te stellen direct vanaf het touch screen op het systeem.
Het EZ Prep systeem heeft een hogedrukpomp en is stabiel tot een tegendruk van 240 bar wat het mogelijk maakt om 5u particle size pakkingsmateriaal te gebruiken.
Teledyne Isco biedt een breed scala aan eigen Flash en Prep kolommen voor alle type scheidingen. Door de flexibiliteit van het systeem is het ook mogelijk andere merken kolommen in het systeem te gebruiken.

De CombiFlash EZ Prep systemen zijn beschikbaar met UV, UV/VIS, ELSD en PurIon MS detectoren. Ook zijn verschillende combinaties hiervan mogelijk.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan

PurIon


PurIon massa spectrometer


De PurIon MS neemt het giswerk uit uw routine op zuivering door een massa gerichte scheiding. Identificeer uw piek van belang op het moment van elutie met het voordeel van gerichte fractie collectie. Instrueer het systeem om alleen de pieken die overeenkomen met de gewenste massa op te vangen. Hierdoor vervalt de noodzaak voor verdere analyses wat resulteert in tijd en kosten besparing.
De PurIon MS is een Quadrupol MS die in zowel positieve als negatieve ionisatie modus gebruikt kan worden. Zo min mogelijk hoeveelheid monster zal naar de MS worden gebracht voor een laag monster verlies en toch een goede identificatie op de detector.

Net zoals alle CombiFlash en EZ Prep modellen is de PurIon MS ook aan te sturen met de intuïtieve PeakTrak software vanaf het touch screen dat zit ingebouwd in de systemen.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan

Het Bedrijf

Beun-De Ronde BV, opgericht
in 1921, is een Nederlandse
leverancier van hoogwaardige
laboratorium technologie.
Lees Meer

In The Spotlight!

CEM Mars6:
De intelligente keuze voor alle destructies.
TSHR:
Het nieuwe tijdperk van element combustion analyzers.

Adres

Beun De Ronde BV.
Bovenkamp 9
1391 LA Abcoude
P: 0294 280 980