Skip to main content
Thales Nano – Flow chemie


ThalesNano is een bedrijf dat gevaarlijke en moeilijke chemie, veilig en eenvoudig maakt. ThalesNano staat bekend voor zijn expertise in de flow chemie, het transformeren van chemische processen naar microscale continue flow chemie is de focus van het bedrijf.
Met deze continue flow chemie is het voor onderzoekers nu mogelijk om diverse reacties uit te voeren en deze eenvoudig op te schalen naar een productie schaal zonder her optimalisering van het gehele proces. Met de instrumenten van ThalesNano kunnen de meeste diverse reacties worden uitgevoerd, van exotherme reacties tot standaard synthese met een temperatuur bereik van -70 tot +1000.
Dit alles op een veiligere, gemakkelijkere en kosten besparende manier.H-Cube Pro – de nummer 1 flow reactor


H-Cube Pro – de nummer één flow reactor


Met de H-Cube Pro kunnen snelle hydrogenatie reacties uitgevoerd worden door de veilige ingebouwde waterstof generator. Door het gebruik van water en kant en klare katalysator cartridges is de H-Cube Pro enorm vriendelijk in het gebruik en verbetert het eind resultaat aanzienlijk. De H-Cube Pro biedt een grote productie van waterstof voor een hogere throughput, een groter temperatuur bereik en voor het eerst in de geschiedenis ook een actieve koeling.
De actieve koeling biedt een geheel nieuwe range aan reacties die uitgevoerd kunnen worden met continue flow chemie. Met de H-Cube Pro is het ook mogelijk gebruik te maken van andere gassen zoals koolmonoxide, zuurstof, Syngas etc. die het mogelijk maken om nog meer verschillende reacties uit te voeren.
De H-Cube Pro is uit te breiden met verschillende modules om de chemie uit te voeren die gewenst is. Zo bestaan er modules voor het bereiken van een hogere druk, voor extreme koeling voor reacties met een hogere energie, voor ozon productie, pomp modules en verschillende gas modules. Elke module is te combineren naar een systeem voor de chemie naar wens.
Met de H-Cube Pro autosampler kan nu het gehele proces worden geautomatiseerd. Ideaal voor optimalisering studies, katalysator screening of het produceren van een bibliotheek, zelfs overnacht of het weekend.

View Brochure Vraag meer informatie aan


H-Cube Mini

H-Cube Mini – flow reactor voor opleidingsinstituten


Veilige en betaalbare hydrogenatie voor opleidingsinstituten. Het nieuwste lid van de H-Cube series voor hydrogenatie reactoren.
De H-Cube Mini is ontwikkeld als een veilige, sterke en toch betaalbare reactor die hydrogenatie beschikbaar maakt voor alle universiteiten en hogescholen.


View Brochure Vraag meer informatie aan

Phoenix


Phoenix Flow Reactor


De Phoenix flow reactor is een reactor die vriendelijk is in gebruik en te koppelen is aan de H-Cube Pro voor hogere temperaturen. Ook is er een stand-alone Phoenix beschikbaar voor hoge temperatuur homogene en heterogene reacties uit te voeren. De Phoenix kan reacties uit voeren op 450°C.
Het is mogelijk gebruik te maken van een loop voor homogene reacties of verschillende cartridges voor heterogene katalysator reacties.
De Phoenix flow reactor is een hand bediende reactor die in elke omgeving te plaatsen is voor elke gewenste chemie.


View Brochure Vraag meer informatie aan

Ice-Cube flow reactor voor exotherme reacties


Ice-Cube flow reactor voor exotherme reacties


De Ice-Cube is een revolutionaire continue flow reactor op lage temperatuur voor reacties waar veel energie vrij komt op een controleerbare en veilige manier.
Het systeem bestaat uit 3 modules, de ozon module, de pomp module en de reactor module. Alle modules kunnen op elk moment aan elkaar worden toegevoegd.
De ozon module biedt de mogelijkheid voor een veilige en efficiënte generatie van ozon uit zuurstof. Deze module is ook stand-alone te gebruiken voor de productie van ozon.
De reactor module is flexibel in te delen en zelfs te gebruiken voor extreme exotherme reacties. Het systeem is te configureren met 2, 3 of 4 reagentia in 1 sequens.
De Ice-Cube reactor maakt de bekende gevaarlijke reacties als lithiëring, azide generatie of ozonolyse veilig om uit te voeren op elk lab.
De pomp module kan dubbel tot 3 keer worden toegevoegd, dit maakt het mogelijk tot toevoegen van meerdere reagentia.


View Brochure Vraag meer informatie aan

Het Bedrijf

Beun-De Ronde BV, opgericht
in 1921, is een Nederlandse
leverancier van hoogwaardige
laboratorium technologie.
Lees Meer

In The Spotlight!

CEM Mars6:
De intelligente keuze voor alle destructies.
TSHR:
Het nieuwe tijdperk van element combustion analyzers.

Adres

Beun De Ronde BV.
Bovenkamp 9
1391 LA Abcoude
P: 0294 280 980