Skip to main content
Handheld Pharma


Thermo Scientific MicroPHAZIR AG:
Snelle analyses in de Feedindustrie


De MicroPhazir AG analyzer is een handheld NIR instrument, speciaal ontworpen voor snelle analyses van o.a. vocht, vet en eiwit in de feedindustrie.
Dit instrument is met zijn ca. 1700 gram en oplaadbare Li-ion batterij gemakkelijk mee te nemen in de productie, het laadplatform of laboratorium. Dit maakt het mogelijk om ter plekke analyses uit te voeren en de resultaten direct af te lezen. Uiteraard kunnen de resultaten achteraf worden geïmporteerd in bijvoorbeeld Excel.
Doordat het nu mogelijk is om de analyzer naar de monsters te brengen in plaats van andersom, draagt de MicroPhazir AG bij aan de efficiency binnen het bedrijf. Zo kunnen batches eindproduct direct worden geanalyseerd en kan de wachttijd van vrachtwagens of schepen drastisch worden beperkt, wat een aanmerkelijke kostenbesparing oplevert.
De MicroPhazir AG wordt gebruiksklaar geleverd, inclusief de benodigde calibraties voor de feedindustrie en kan worden gebruikt door zowel analisten als productiemedewerkers.
Dit systeem is de ideale aanvulling op bestaande benchtop systemen of on-line NIR-analyzers in grotere productiebedrijven, of vervanging van benchtop systemen in kleinere bedrijven zonder laboratoriumfaciliteiten


View Brochure Feed Brochure Video Vraag meer informatie aan

Het Bedrijf

Beun-De Ronde BV, opgericht
in 1921, is een Nederlandse
leverancier van hoogwaardige
laboratorium technologie.
Lees Meer

In The Spotlight!

CEM Mars6:
De intelligente keuze voor alle destructies.
TSHR:
Het nieuwe tijdperk van element combustion analyzers.

Adres

Beun De Ronde BV.
Bovenkamp 9
1391 LA Abcoude
P: 0294 280 980