Skip to main content
Introductie


Elementar
Elementar is een Duitse producent van analytische instrumenten voor de bepaling van o.a. Koolstof, stikstof, zwavel, waterstof en chloor
in organische en an-organische stoffen.


CS-Cube


Inductar CS Cube


Koolstof en zwavel analyzer voor anorganische materialen.
Elementar’s Inductar CS Cube is een volledig nieuw ontworpen analyse systeem voor de bepaling van koolstof en zwavel in anorganische matrices zoals metaal en keramiek. Door de uitrusting met een state-of-the-art solid-state inductie oven kunnen momentaan temperaturen bereikt worden tot wel 2000 °C. Hierbij kan de gebruiker door middel van een optionele camera real-time het oxidatie proces volgen. De detectie van zowel zwavel of koolstof gebeurt door middel van wide-range IR detectoren. De gevoeligheid (tot ppm-ranges) en het meetbereik (percentages) binnen de scope vallen van deze bepaling. Analyse van verontreinigingen in uw product alsmede kwaliteitscontroles zijn binnen het handbereik met de Inductar CS-Cube.

Het innovatieve ontwerp, met top-loading en een uiterst intelligente gastoevoer, resulteren in een minimale hoeveelheid vervuiling. In de praktijk levert dit niet alleen een schoon systeem op over langere analyse perioden, maar het garandeert resultaten met de hoogste precisie en reproduceerbaarheid. Het minimale onderhoud kan uitgevoerd worden, zonder gebruik te maken van gereedschappen.

De intuitieve software, 89-posities autosampler, mogelijke upgrading naar meer elementen (zoals zuurstof, waterstof en stikstof) en tal van andere mogelijkheden maakt de Inductar CS de nieuwe benchmark voor gebruiksgemak, robuustheid en juistheid in macro-analyse.


Brochure CS-Cube Video Vraag meer informatie aan

ONH Cube


Inductar ONH Cube


Gelijktijdige element analyse (zuurstof, stikstof, waterstof) in metaal en keramiek.
Elementar’s Inductar ONH Cube is een volledig nieuw ontworpen analyse systeem voor de bepaling van zuurstof, stikstof en waterstof in anorganische matrices. Uitgerust met een state-of-the-art solid-state inductie oven kan men momentaan temperaturen bereiken tot wel 3000 °C. De gebruiker kan door middel van een optioneel te leveren camera real-time het oxidatie of pyrolyse proces volgen. De detectie van zuurstof gebeurt door middel van wide-range IR detectoren, waarbij zowel gevoeligheid (tot ppm-ranges) als meetbereik (percentages) binnen de scope vallen van de bepaling. Voor de bepaling van waterstof wordt voor het eerst gebruik gemaakt van een elektrochemische detectie techniek. Tenslotte wordt stikstof door het alom bekende TC-detectoren bepaald. Deze drie technieken te samen complementeren de precieze en gelijktijdig bepaling van drie elementen in 1 run.

Het innovatieve ontwerp met top-loading en een zeer intelligente gastoevoer resulteren een minimale hoeveelheid vervuiling. In de praktijk levert dit niet alleen een schoon systeem op over langere analyse perioden, het garandeert reproduceerbare en precieze resultaten. Het minimale onderhoud, kan men uitvoeren zonder enige gebruik van gereedschappen.

De meertalige software, 89-posities autosampler, eventuele upgrading naar meer elementen (zoals zwavel en koolstof) en tal van andere mogelijkheden maakt de Inductar ONH de nieuwe benchmark voor gebruiksgemak, robuustheid en juistheid in macro-analyse.


Vraag meer informatie aan

EL Cube


Inductar EL Cube


Vijf elementen in één analyzer.
Uniek en nog nooit eerder vertoond is de Inductar EL-Cube, een volledig nieuw ontworpen analyse systeem voor de bepaling van 5 elementen in anorganische matrices. Uitgerust met een state-of-the-art solid-state inductie oven kan men temperaturen bereiken tot wel 3000 °C. Daarbij kan de gebruiker door middel van een optioneel te leveren camera real-time het oxidatie of pyrolyse proces volgen. De detectie van zuurstof, koolstof en zwavel gebeurt door middel van wide-range IR detectoren, waarbij zowel gevoeligheid (tot ppm-ranges) als meetbereik (percentages) binnen de scope vallen van de bepaling. Voor de bepaling van waterstof wordt voor het eerst gebruik gemaakt van een elektrochemische detectie techniek. Tenslotte wordt stikstof door het alom bekende TC-detectoren bepaald. Deze drie technieken te samen complementeren de precieze en gelijktijdig bepaling van vijf elementen in 1 run.

Het innovatieve ontwerp met top-loading en een zeer intelligente gastoevoer resulteren een minimale hoeveelheid vervuiling. In de praktijk levert dit niet alleen een schoon systeem op over langere analyse perioden. Het garandeert resultaten voorzien van de hoogste precisie en reproduceerbaarheid. Het minimale onderhoud welke resteert, kan men uitvoeren zonder enige gebruik van gereedschappen. Tool-free maintenance, de ultieme term voor gebruiksvriendelijkheid.

De meertalige software, 90-posities autosampler, en tal van andere mogelijkheden maakt de Inductar EL-cube de nieuwe benchmark voor gebruiksgemak, robuustheid en juistheid in macro-analyse.


Vraag meer informatie aan

Het Bedrijf

Beun-De Ronde BV, opgericht
in 1921, is een Nederlandse
leverancier van hoogwaardige
laboratorium technologie.
Lees Meer

In The Spotlight!

CEM Mars6:
De intelligente keuze voor alle destructies.
TSHR:
Het nieuwe tijdperk van element combustion analyzers.

Adres

Beun De Ronde BV.
Bovenkamp 9
1391 LA Abcoude
P: 0294 280 980