Skip to main content

Lauda | Thermostaten voor de Industrie


Introductie


Lauda Thermostatisering van -100 tot 400°C voor het laboratorium
Lauda is één van de grootste en toonaangevende fabrikanten op het gebied van thermostatiseren. Voor vele uiteenlopende laboratorium applicaties kan de researcher een keuze maken uit een grote verscheidenheid aan thermostaten, omloopkoelers en waterbaden. Deze omvangrijke range voorziet daarmee het moderne (proces)laboratorium in betrouwbare en reproduceerbare temperatuur beheer systemen.

Volledige Lauda Brochure


Aqualine


Lauda Ultracool


Proces circulatie koelsystemen voor industriële toepassingen met koelcapaciteiten tot 265 kW bij bedrijfstemperaturen van -5 tot 25 ° C in omgevingsomstandigheden van -15 tot 50 ° C
LAUDA Ultracool koelmachines bieden betrouwbare temperatuurregeling en zorgen voor veilige verwerking. De chillers van de UC-serie zijn leverbaar als Ultracool Standard (ST) en Ultracool Superplus (SP). Alle koelmachines zijn al uitgerust met een antivries thermostaat om bevriezing van de warmtewisselaar te voorkomen. Geïntegreerde drukschakelaars beschermen het circuit tegen te grote variatie in drukniveau. Behuizingen vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en uitwendig bekleed met epoxy hars beschermt het systeem tegen corrosie, zelfs onder agressieve omgevingscondities. Het merendeel van de beschikbare modellen zijn geschikt voor buitenopstelling.
De Ultracool standaard units zorgen voor de nodige koelcapaciteit voor een al aanwezige pomp en waterreservoir. De Superplus modellen zijn "plug & play" systemen uitgerust met een koud water tank, een centrifugaalpomp en een interne bypass

Beschikbare modellen:

 • Ultracool UC Mini met koelcapaciteit van 1,9 tot 4,7 kW
 • Ultracool UC Midi met een koelcapaciteit van 7,1 tot 26,3 kW
 • Ultracool UC Maxi tot 265 kW.

 • Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan

  Aqualine


  Lauda HKS


  Nauwkeurige temperatuurregeling wordt bereikt door het toevoegen of het weghalen van thermische energie aan een product of aan een proces. Het medium, gebruikt voor de energie transport moet lexibel zijn, heeft een breed temperatuurbereik en een uitstekende warmte overdracht. Gasvormige en vaste mediums zijn niet zo geschikt voor gecombineerde verwarming en koeling toepassingen, dus het transport medium is gebaseerd op vloeistof. Aangezien deze vloeistoffen thermische energie transporteren staan ze ook bekend als vloeibare warmtetransport dragers, hete olie systemen of, meer in het algemeen, thermische vloeistoffen.

  LAUDA is gespecialiseerd in het regelen van proces temperaturen in o.a. chemische, farmaceutische, biologische, nucleaire en medische instellingen. De HKS verwarmings-en koelsystemen zijn ontwikkeld als modulair concept, waardoor het mogelijk is uw systeem aan elke wens aan te passen en tevens de prestaties in het proces te optimaliseren.

  De HKS industriële verwarmings-en koelsystemen verwarmen en koelen in het grote temperatuurgebied van minus 150 graden Celsius tot en met 400 graden Celsius met koelcapaciteiten tot 300kW. Deze industriële verwarmings-en koelsystemen worden custom-made gemaakt, bij interesse helpen wij u graag de geschikte configuratie samen te stellen.


  Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan

  Het Bedrijf

  Beun-De Ronde BV, opgericht
  in 1921, is een Nederlandse
  leverancier van hoogwaardige
  laboratorium technologie.
  Lees Meer

  In The Spotlight!

  CEM Mars6:
  De intelligente keuze voor alle destructies.
  TSHR:
  Het nieuwe tijdperk van element combustion analyzers.

  Adres

  Beun De Ronde BV.
  Bovenkamp 9
  1391 LA Abcoude
  P: 0294 280 980