Skip to main content

Seal | Kjeldahl Destructie Block


Kjeldahl Destructie block


De SEAL Analytical destructie block is een kjeldahl destructie systeem dat automatisch kjeldahl opwerkingen uit kan voeren tot 50 samples simultaan. Het system is ideaal voor totaal stikstof en fosfor destructies.
De SEAL Analytical kjeldahl destructie block gebruikt een microprocessor voor een gecontroleerde en reproduceerbare destructie die geheel automatisch werkt, ook overnacht. Een SEAL destructie block zal de bekende lange kjeldahl destructie opwerkingsprocessen uit handen nemen van laboranten en hiermee de productiviteit aanzienlijk verbeteren.
De hoogwaardige aluminium blokken met roestvrij stalen behuizing zorgen voor een zeer zuurbestendig system met lage onderhoudskosten.
Met de losse controller kan het destructie programma worden ingesteld en gecontroleerd, ook deze controller is special gecoat voor een goede zuurbestendigheid.
Het gebruik van een SEAL kjeldahl destructie block neemt veel werk uit handen van de laboranten, verbeterd de veiligheid, verhoogt de productiviteit en verbeterd de kwaliteit en reproduceerbaarheid van de opwerkingsprocessen.
De SEAL Analytical kjeldahl destructie blokken worden gebruikt voor verschillende toepassingen zoals, TKN en TP destructies, voor milieu, voeding, farmacie, chemie en biochemische samples.


Vraag meer informatie aan

Het Bedrijf

Beun-De Ronde BV, opgericht
in 1921, is een Nederlandse
leverancier van hoogwaardige
laboratorium technologie.
Lees Meer

In The Spotlight!

CEM Mars6:
De intelligente keuze voor alle destructies.
TSHR:
Het nieuwe tijdperk van element combustion analyzers.

Adres

Beun De Ronde BV.
Bovenkamp 9
1391 LA Abcoude
P: 0294 280 980