Skip to main content

Lauda | Laboratorium Thermostaten


Introductie


Lauda Thermostatisering van -100 tot 400°C voor het laboratorium
Lauda is één van de grootste en toonaangevende fabrikanten op het gebied van thermostatiseren. Voor vele uiteenlopende laboratorium applicaties kan de researcher een keuze maken uit een grote verscheidenheid aan thermostaten, omloopkoelers en waterbaden. Deze omvangrijke range voorziet daarmee het moderne (proces)laboratorium in betrouwbare en reproduceerbare temperatuur beheer systemen.

Volledige Lauda Brochure


Aqualine


Lauda Aqualine Waterbaden


Bereik: 25° tot 95°C


De LAUDA Aqualine water baden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Alle baden zijn gemaakt van gegoten roestvast staal waarbij de verwarmingselementen in de bodem zijn geïntegreerd voor het verkrijgen van een homogene temperatuur verdeling in het bad.
Als gevolg hiervan is het inwendige bad volume volledig benut, en wordt daarmee het aantal monsters gemaximaliseerd. Bovenal is LAUDA Aqualine ontworpen conform de eisen die worden gesteld in de biologische, medische en biochemische laboratoria.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan


alpha


LAUDA Alpha


Bereik: -25° tot 100°C


Het gebied van -25 tot 100 ° C is het temperatuurgebied waar de meeste toepassingen op het laboratorium plaats vinden. De LAUDA Alpha serie is een prijstechnisch scherp geprijsde unit met behoud van hoge kwaliteit.
De gunstige prijs is hierbij mogelijk door het weglaten van een aantal vaak overbodige functies maar wel met behoud van betrouwbaarheid en robuustheid.
De thermostaten zijn geschikt voor niet-brandbare vloeistoffen (water, water/glycol) en voorzien van een intern bad en met een aansluiting aan externe apparatuur.
Een 1-punts-calibratie van deze thermostaat kan door de gebruiker zelf worden uitgevoerd


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan


eco


LAUDA Eco serie de economisch thermostaten


Bereik: -50° tot 200°C


De nieuwe ECO is een voortzetting van de bekende Ecoline serie. Hierbij zijn een uitbreiding van het aantal functies en diverse innovaties opgenomen. Zowel de ECO Silver en de ECO Gold modellen hebben een krachtiger circulatiepomp die meer dan 30 procent meer pompcapaciteit leveren ten opzichte van de voorgaande modellen.
De ECO heeft een opvallende intuïtieve menu navigatie voor eenvoudige bediening en de beide controle units zijn ook standaard voorzien van een mini-USB-interface. Aanvullende interfaces zijn beschikbaar via de add-on modules. `On-the-fly `aanpassing van de pompsnelheid tussen de interne en externe circulatie is mogelijk ook tijdens het proces.
De meer krachtige ECO units zijn uitgerust met het energiebesparende LAUDA SmartCool systeem. Alle ECO koel-thermostaten zijn verkrijgbaar met lucht- of waterkoeling.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan


Proline


LAUDA Proline Edition X serie
voor koelen en verwarmen


Bereik: -90° tot 300°C


Met een temperatuurbereik van -90 tot 300 graden Celsius zijn deze thermostaten geschikt voor bijna alle applicaties in zowel research als productie.
LAUDA Proline thermostaten zijn bedoeld voor de hoogste prestaties en betrouwbare temperatuurregeling.
LAUDA Proline thermostaten zijn verkrijgbaar in twee versies: in de basisversie met een Master controle unit en met een Commando versie met een afneembare controle-unit voor nog meer bedieningsgemak.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan


Pro


LAUDA PRO


Bereik: -100° tot 250°C


De LAUDA PRO voor echte professionals die gebruik maken van thermostaten. Deze sterke thermostaten hebben een erg precieze interne temperatuur controle van -100⁰C tot 250⁰C. Door de bijzonder efficiënte circulatie kunnen de LAUDA PRO thermostaten externa applicaties dynamisch koelen en verwarmen van -45⁰C tot 250⁰C.
Professionele laboraten krijgen nu echt wat nodig is met deze betrouwbare temperatuur controle in elke omgeving.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan


Integral


LAUDA Integral T


Bereik: -30° tot 150°C

Proces thermostaten voor professioneel extern thermostatiseren in een groot temperatuurbereik van -30 tot 150 ° C Deze proces thermostaten worden ingezet voor de externe temperatuurregeling van o.a. reactoren, mini plants en calorimeters. Ze hebben een groot temperatuurbereik van -30 tot 150 ° C en hebben het vermogen om uitermate snel temperatuurwisselingen door te voeren. De externe temperatuur worden hierbij nauwkeurig geregeld met gedefinieerde verwarming- en koelsnelheden.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan


Integral XT


LAUDA Integral XT High Temperature


Bereik: 30° tot 320°C

Proces thermostaten voor professioneel extern thermostatiseren in een groot temperatuurbereik van 30 tot 320 ° C De LAUDA Integrale XT hoge temperatuur thermostaten bieden een maximale werktemperatuur van 320 ° C. Deze thermostaten worden bediend met afstandsbediening zoals reeds gebruikt in de andere XT-modellen. De krachtige pomp kan worden geregeld op acht verschillende niveaus met een maximale druk van 2,9 bar en een pompsnelheid tot 45 L / min.
De twee modellen, XT 4 H en XT 4 HW, hebben een verwarmingsvermogen van 3,5 kW. De XT 8 H en de XT 8 HW zijn uitgerust met een 8,0 kW verwarmingssysteem.
Snelle temperatuurswisselingen worden bereikt door een geavanceerd koel/verwarmingssysteem.
Typische toepassingen o.a. destillatie bij hoge temperaturen en beheersing van hoge temperatuur chemische syntheses.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan


Microcool


LAUDA Microcool


Bereik: -10° tot 40°C

Circulatie koelers met een gesloten systeem voor het continu non-stop werken in onderzoek, technologie en productie bij temperaturen van -10 tot 40 ° C. LAUDA Microcool circulatie koelmachines worden gebruikt wanneer er warmte moet worden afgevoerd. In tegenstelling tot de koeling met leidingwater, zorgen deze systemen voor een altijd constante temperatuur. Daarnaast kunnen deze omloopkoelers een enorme waterbesparing opleveren en biedt het naast een milieuaspect ook lagere operationele kosten.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan


Variocool


LAUDA Variocool


Bereik: -20° tot 40°C

Circulatie koelers met een gesloten systeem voor het continu non-stop werken in onderzoek, technologie en productie bij temperaturen van -10 tot 40 ° C. LAUDA Variocool circulatie koelmachines worden voor veel verschillende toepassingen gebruikt. In tegenstelling tot de koeling met leidingwater, zorgen deze systemen voor een altijd constante temperatuur. Daarnaast kunnen deze omloopkoelers een enorme waterbesparing opleveren en biedt het naast een milieuaspect ook lagere operationele kosten.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan

kalibratie


Kalibratie en aanpassing
met LAUDA Kalibratie thermostaten


LAUDA Kalibratie thermostaten zijn de eerste keuze wanneer het gaat om een zeer grote temperatuur stabiliteit en homogeniteit bij het kalibreren. Verkrijgbaar zijn de Ecoline Staredition, Proline en Ultra-modellen. Ze verschillen qua omvang, bad-opening, en bruikbare diepte. Deze thermostaten zijn superieur ten opzicht van verwarming kasten en metalen blok thermostaten omdat de warmteoverdracht in vloeistof 40 tot 60 keer beter is dan in lucht.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan

Het Bedrijf

Beun-De Ronde BV, opgericht
in 1921, is een Nederlandse
leverancier van hoogwaardige
laboratorium technologie.
Lees Meer

In The Spotlight!

CEM Mars6:
De intelligente keuze voor alle destructies.
TSHR:
Het nieuwe tijdperk van element combustion analyzers.

Adres

Beun De Ronde BV.
Bovenkamp 9
1391 LA Abcoude
P: 0294 280 980