Skip to main content


HotBlocks


Environmental Express Hot Blocks


Environmental Express Hot Blocks De robuuste Hot Blocks van Environmental Express zijn ontworpen voor destructie van diverse typen monsters. Grote aantallen monsters kunnen hiermee in één keer gedestrueerd worden. De Hot Blocks zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, voor vessels van 15, 50 en 100 ml. In de Hot Blocks wordt de temperatuur nauwkeurig geregeld en kan de destructietijd worden ingesteld voor een optimale en zo reproduceerbaar mogelijke destructie.
Door gebruik van corrosiebestendige materialen wordt een lange levensduur mogelijk gemaakt.
Zowel handmatige als volledige geautomatiseerde systemen maken de destructie voor elk milieulaboratorium gemakkelijk en snel.


Vraag meer informatie aan

DEENA


Seal Analytical | DEENA II Blocks


De DEENA II is een geautomatiseerd destructie system die volledig automatisch het dispenseren van de reagentia in de test tubes uitvoert, zoals ook het verwarmen en koelen voor het destructie programma. In metaal en kwik analyses bestaan de manuele monstervoorbereidingen uit vele stappen die erg arbeidsintensief zijn en tijd consumerend.
DEENA II neemt veel manuele stappen over wat resulteert in minder handelingen en minder fouten. DEENA II kan door de automatisering mogelijkheden volledig zelfstandig destructies uitvoeren en overnacht draaien zodat bij aankomst in de ochtend de samples klaar zijn om geanalyseerd te worden.
Aanvullend op het dispenseren van reagentia en verwarmen kan het system ook kalibraties voorbereiden, spike standaarden maken, het sample schudden, de kleur controleren en het sample volume aanvullen naar een gewenste analyse hoeveelheid. Al deze stappen worden vastgelegd en kunnen later bekeken en gecontroleerd worden.
DEENA II bevat over 6 standaarden en 9 reagentia posities, inclusief 1 dedicated positie voor lastige reagentia (zoals KMnO4) om cross contaminatie te voorkomen.
Voor extra gebruiksgemak zijn er 3 losse sample rekken te gebruiken met elk 20 posities voor een makkelijkere verplaatsing.
Met een optionele afzuigkast kan het system op tafel worden geplaatst en neem het system geen kostbare zuurkast ruimte in beslag.

DEENA II is ideaal voor:

 • Afval water analyses
 • Bodem analyses
 • Mijnbouw samples
 • Kwik testen
 • Farmaceutische analyses
 • Petroleum, plastic, & chemische processen

 • Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan

  6000


  SEAL Analytical SmartBlock


  Voor laboratoria die manueel het zuur dispenseren bieden wij de SmartBlock van SEAL Analytical. Deze destructie blokken zijn zuur bestendig en bieden een stabiele temperatuur controle door verwarming van de bodem van elke vessel.
  De standard blokken zijn gemaakt voor platte bodem vials, ook bestaan er al blokken voor ronde bodem vials. De standaard SmartBlock heeft 60 posities voor 50ml tubes.


  Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan

  Het Bedrijf

  Beun-De Ronde BV, opgericht
  in 1921, is een Nederlandse
  leverancier van hoogwaardige
  laboratorium technologie.
  Lees Meer

  In The Spotlight!

  CEM Mars6:
  De intelligente keuze voor alle destructies.
  TSHR:
  Het nieuwe tijdperk van element combustion analyzers.

  Adres

  Beun De Ronde BV.
  Bovenkamp 9
  1391 LA Abcoude
  P: 0294 280 980