Skip to main content
Introductie


TSHR – het nieuwe tijdperk van element combustion analyzers
TSHR International is een innovatieve en dynamische speler op het gebied van element analyse die een sterke groei heeft doorgemaakt door de acquisitie van de volledige lijn element analyzers van Thermo Scientific, ontstaan vanuit het voormalige Euroglas B.V. in Delft.
Sinds 1 januari 2015 heeft Beun – De Ronde de verkoop, applicatieve ondersteuning, onderhoud en reparaties van de TSHR analyzers en bestaande Thermo/Euroglas systemen op zich genomen.
De bestaande systemen kenmerken zich door eenvoud en betrouwbaarheid. Met de introductie van een volledig vernieuwde line-up van element analyzers wordt hierop verder gebouwd.

Brochure 7000 Brochure 6000

TSHR combustion analyzer 7000 serie: de beste keuze voor alle gasvormige en vloeibare monsters.
De 7000 series analyzers zijn zowel geschikt voor milieu als (petro) chemische applicaties. Gasvormige, vloeibare en LPG monsters kunnen verticaal worden geïntroduceerd.
De TSHR 7000 series combustion analyzers zijn speciaal ontworpen voor de veeleisende laboratoria met een groot monsteraanbod.
Deze systemen zijn gebaseerd op een volledig nieuw ontwerp, gericht op betrouwbaarheid, robuustheid en onbeheerd 24/7 analyseren.
Doordat met dit ontwerp geen roetvorming optreedt, wordt de down time voor onderhoud tot een minimum beperkt.

Brochure 7000

TSHR combustion analyzer 6000 serie: de beste keuze voor alle matrices
De 6000 series combustion analyzers zijn trace level analyzers die zorgen voor de meest betrouwbare en accurate resultaten. De 6000 series element analyzers zijn matrixonafhankelijk en kunnen dus in elke industrie worden toegepast.
Door het gebruik van verschillende modules, kunnen zowel vloeibare als vaste monsters in diverse matrices horizontaal worden geïntroduceerd. Deze modulariteit maakt het mogelijk het systeem op elk later moment uit te breiden naar een configuratie voor de huidige wensen.

Brochure 6000


TN serie


TN Series


TN7000
Het TN 7000 systeem is ontworpen voor snelle en efficiënte analyses van totaal stikstof. Het sample wordt geïntroduceerd in een duo zone combustion oven. De combustion gassen worden door een perma-pure droger gedroogd waar al het vocht en andere interferenties worden verwijderd. De geconditioneerde gassen worden gedetecteerd met een chemiluminuscentie detector waar ozon wordt toegevoegd voor een volledige omzetting van NO naar NO2*.
Combineer de kracht van de TN en de TS analyzers in 1 krachtig instrument voor een bredere inzetbaarheid, productiviteit en bespaar op ruimte.

Brochure TN7000


TN6000
De TN 6000 is gebaseerd op een bewezen techniek. In het systeem kan gebruikt gemaakt worden van verschillende modules, voor vloeistof en vaste stof, voor de introductie van verschillende sample matrices. Het totaal stikstof gehalte wordt gemeten met de chemiluminiscentie (CLD) detector. De TN 6000 kan worden uitgebreid met een TS/UV detector voor totaal zwavel analyse en een TX chloor module. In dit geval is het mogelijk om totaal stikstof, zwavel en chloor in een gecombineerd systeem te analyseren.

Brochure TN6000


Video Vraag meer informatie aan

6000


TS Series


TS7000
Het TS 7000 systeem is ontworpen voor snelle en efficiënte analyses van totaal zwavel. Het sample wordt geïntroduceerd in een duo zone combustion oven. De combustion gassen worden door een perma-pure droger gedroogd waar al het vocht en andere interferenties worden verwijderd. De geconditioneerde gassen worden gedetecteerd met een UV-fluorescentie.
De TS 7000 is geschikt voor analyses conform de ASTM, DIN, IP, UOP en CEN normen.
Combineer de kracht van de TS 7000 en de TN 7000 analyzers in 1 krachtig instrument voor een bredere inzetbaarheid, productiviteit en bespaar op ruimte.

Brochure TS7000


TS6000
De TS 6000 is gebaseerd op een bewezen techniek. In het systeem kan gebruikt gemaakt worden van verschillende modules, voor vloeistof en vaste stof, voor de introductie van verschillende sample matrices. Het totaal zwavel gehalte wordt gemeten met UV-fluorescentie detector. De TS 6000 kan worden uitgebreid met een CLD detector voor totaal stikstof analyse en een TX chloor module. In dit geval is het mogelijk om totaal zwavel, stikstof en chloor in een gecombineerd systeem te analyseren.

Brochure TS6000


Vraag meer informatie aan

7000
6000


TX Series


TX7000
Het TX 7000 systeem is ontworpen voor snelle en efficiënte analyses van totaal chloor. Het sample wordt geïntroduceerd in een duo zone combustion oven. De combustion gassen worden door een zwavelzuur scrubber droger gedroogd waar al het vocht en andere interferenties worden verwijderd. De geconditioneerde gassen worden gedetecteerd met een coulometrische titratie. De compacte coulometrische titratie cel kan tot minimaal 60 samples analyseren zonder verversen van de elektrolyt oplossing.
De TX 7000 is geschikt voor analyses conform de ASTM, DIN, IP, UOP en CEN normen.

Brochure TX7000


TX6000
De TX 6000 is gebaseerd op een bewezen techniek. In het systeem kan gebruikt gemaakt worden van verschillende modules, voor vloeistof en vaste stof, voor de introductie van verschillende sample matrices. Het totaal chloor gehalte wordt gemeten met microcoulometrische titratie. De TX 6000 kan worden uitgebreid met een CLD detector voor totaal stikstof analyse en een TS/UV module voor totaal zwavel analyse. In dit geval is het mogelijk om totaal chloor, stikstof en zwavel in een gecombineerd systeem te analyseren.

Brochure TX6000


Vraag meer informatie aan

fu3


FU3


De FU3 drie station AOX filtratie unit. Dit systeem is zeer geschikt voor de bekende AOX (adsorptie organische halides) milieu applicaties. Met de filtratie unit is het mogelijk om 3 adsorptie opwerkingen gelijktijdig uit te voeren van milieu samples voor de AOX analyse. De FU3 is geschikt voor analyses conform de ASTM, DIN, IP, UOP en CEN normen voor batch methodes.


Vraag meer informatie aan

HR


HR Autosamplers


HR7000 autosampler De HR 7000 series autosampler is een sampler voor de injectie van vloeistoffen op een 7000 of 6000 series element analyzer. Alle HR 7000 autosamplers kunnen volledig worden aangestuurd en gecontroleerd vanuit de Athena software.


HR7015 De sampler kan aangestuurd worden via de software of de key pad. Het systeem heeft 15 sample posities en 4 oplosmiddel posities. Standaard is er 1 afval vial, er is een mogelijkheid deze te vervangen voor een grotere afval poort.

HR7015Plus De sampler kan aangestuurd worden via de software of de key pad. Het systeem heeft 15 sample posities en 4 oplosmiddel posities. Standaard is er 1 afval vial, er is een mogelijkheid deze te vervangen voor een grotere afval poort. De HR 7015Plus heeft een verwarmde vortex positie voor het verwarmen en homogeniseren van de samples.

HR7100 De sampler kan aangestuurd worden via de software of het touch screen. Het systeem heeft 121 sample posities en 4 oplosmiddel posities. Standaard is er 1 afval vial, er is een mogelijkheid deze te vervangen voor een grotere afval poort.
De HR 7100 sampler kan worden gebruikt met de intelligent dilution optie. Met deze optie is het mogelijk automatisch verdunningen uit te voeren voor een kalibratie of samples.

HR7100Plus De sampler kan aangestuurd worden via de software of het touch screen. Het systeem heeft 121 sample posities inclusief 33 verwarmde posities, en 4 oplosmiddel posities. Standaard is er 1 afval vial, er is een mogelijkheid deze te vervangen voor een grotere afval poort. De HR 7100 sampler kan worden gebruikt met de intelligent dilution optie. Met deze optie is het mogelijk automatisch verdunningen uit te voeren voor een kalibratie of samples.


Vraag meer informatie aan

Het Bedrijf

Beun-De Ronde BV, opgericht
in 1921, is een Nederlandse
leverancier van hoogwaardige
laboratorium technologie.
Lees Meer

In The Spotlight!

CEM Mars6:
De intelligente keuze voor alle destructies.
TSHR:
Het nieuwe tijdperk van element combustion analyzers.

Adres

Beun De Ronde BV.
Bovenkamp 9
1391 LA Abcoude
P: 0294 280 980