Skip to main content

Lauda | Viscositeitsmeters


Introductie


De compacte en vriendelijk te gebruiken iVisc of de modulaire PVS van LAUDA bieden samen de verschillende technieken voor elke applicatie. Precisie, flexibiliteit en betrouwbaarheid geven de viscositeitsmeters van LAUDA. De systemen kunnen ingezet worden in onderzoek, kwaliteitscontrole, polymeer chemie en petrochemische laboratoria.


iVisc


Lauda | iVisc Capillaire Viscositeitsmeter


De iVisc is een erg precieze en betrouwbare capillaire viscositeitsmeter die gebruik maakt van een optische meniscus detectie. De iVisc kan metingen uitvoeren bij een temperatuur van -20⁰C tot 150⁰C. Door de intuïtieve software is het systeem erg gebruiksvriendelijk, het is ook mogelijk de bediening op het apparaat te gebruiken. Er kunnen 2 iVisc systemen vanuit een computer aangestuurd worden voor een zo hoog mogelijke flexibiliteit en besparing op kostbare laboratorium ruimte.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan

pvs


Lauda | PVS Viscositeitsmeter


De PVS viscositeitsmeter van LAUDA is flexibel inzetbaar. Het systeem kan worden uitgerust met Ubbelohde, micro-Ubbelohde, Cannon-Fenske-Routine en micro-Ostwald capillairs. De flexibiliteit met de PVS is oneindig en op elk later moment uit te breiden met extra modules zoals de cleaning module, een autosampler en monstervoorbereiding mogelijkheden. De PVS maakt gebruik van een processor gecontroleerde infrarood detector voor een erg precieze en exacte meting tot op de milliseconde.


Bekijk de Brochure Vraag meer informatie aan

Het Bedrijf

Beun-De Ronde BV, opgericht
in 1921, is een Nederlandse
leverancier van hoogwaardige
laboratorium technologie.
Lees Meer

In The Spotlight!

CEM Mars6:
De intelligente keuze voor alle destructies.
TSHR:
Het nieuwe tijdperk van element combustion analyzers.

Adres

Beun De Ronde BV.
Bovenkamp 9
1391 LA Abcoude
P: 0294 280 980