Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze Service & Support Xperts gaan een stap verder

Service

Onze diensten

Beun-De Ronde ondersteunt het continu functioneren van uw laboratoriumapparatuur door een compleet pakket aan technische en analytische dienstverlening, kwaliteitsproducten en gekwalificeerde technische support aan te bieden.

De technische en ondersteunende diensten van Beun-De Ronde in het kort:

 • Installatie van nieuwe apparatuur op maat
 • Upgrades aan reeds aanwezige apparatuur
 • Technische ondersteuning op locatie of op afstand (hardware & software)
 • IQPQOQ en rapportage
 • Validatie en kalibratiediensten
 • Preventief onderhoud (al dan niet via service contracten)
 • Onderhoudscontracten
 • 24 hour response time during office hours

 

Het onderhoud van uw laboratoriuminstrumenten is te verdelen in twee categorieën: preventief en correctief.

Preventief onderhoud is bedoeld om de kans op storingen en fouten te minimaliseren, zodat uw investering in laboratoriumapparatuur een maximaal rendement oplevert. Storingen zijn altijd vervelend en onverwacht. Maar een gestructureerd programma voor regelmatig onderhoud verkleint de kans op een storing en verlaagt de operationele kosten van het systeem. Een dergelijk onderhoudsprogramma minimaliseert downtime, zodat u uw klanten niet teleur hoeft te stellen.

De planning van preventief onderhoud is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het soort apparatuur en omgevingsfactoren zoals de omstandigheden in het laboratorium/de installatie, het belang van het systeem voor uw bedrijf. Beun-De Ronde stelt samen met u een passende planning voor preventief onderhoud op, dat aansluit op uw behoeften. De planningen voor preventief onderhoud worden opgesteld op basis van een complete technische beoordeling, gericht op de revisie of vervanging van onderdelen die een grote kans op slijtage hebben, reiniging van het systeem, en daaropvolgend functionaliteitstests. Vervolgens ontvangt u van Beun-De Ronde een onderhoudsrapport en validatie-/kalibratierapporten die aansluiten op uw kwaliteitssysteem.

Correctief onderhoud is vereist als uw systeem defect raakt of uw resultaten niet zijn als verwacht. Doordat onze ervaren en hooggekwalificeerde technici snel bij u op locatie zijn, wordt de downtime geminimaliseerd en kunt u zo snel mogelijk weer verder.

Supportactiviteiten

De supportafdeling van Beun-De Ronde bestaat uit hooggekwalificeerde productspecialisten met uitgebreide kennis van apparatuur, software en applicaties.

Onze service & support-engineers onderhouden direct contact met onze leveranciers, worden regelmatig getraind in de nieuwste ontwikkelingen en zijn gecertificeerd voor IQ-OQ-installaties en -validaties.

Naast advisering bij de aanschaf van een instrument, laten onze service & support-engineers u de apparatuur ook in de praktijk ervaren, met demonstraties in uw lab of in het laboratorium van Beun-De Ronde. Wij nodigen wij onze klanten regelmatig uit voor workshops en seminars om de unieke toepassingen van de producten en diensten te ontdekken.

Voor speciale toepassingen voert ons team haalbaarheidsonderzoek uit en test het uw analyse, zodat u die kunt optimaliseren voor de gewenste resultaten.

Ons service & support-team installeert alle nieuwe apparatuur en/of upgrades aan bestaande systemen bij u op locatie. Gebruikerstrainingen en/of toepassingstrainingen kunnen worden georganiseerd en aangepast op basis van uw behoeften.

Ons team kan de nodige protocollen voor validatie en prestatiekwalificatie ontwikkelen en uitvoeren. Onze validatiediensten zijn speciaal opgezet voor gebruikersacceptatietests conform alle geldige regelgeving inzake GMP, GLP en 21 CFR Part 11. Wij kunnen protocollen leveren voor Installation Qualification and Operational Qualification (IQ/OQ). PQ-validaties (Performance Qualification), kalibraties en veiligheidscertificeringen zijn ook beschikbaar. Beun-De Ronde maakt gebruik van gecertificeerde meetinstrumenten en levert professionele rapporten af, inclusief checklists die voldoen aan de vereisten van uw kwaliteitssysteem. Elke validatie of kalibratie wordt door middel van een rapport gedocumenteerd.

Onze uitgebreide support… in het kort

 • Productdemonstraties (on-site of in het laboratorium van Beun-De Ronde- Abcoude)
 • Installaties
 • Technische en toepassingstrainingen
 • Applicatie-ondersteuning
 • IQ/OQ/PQ-protocollen, validaties, kalibraties en veiligheidscertificeringen
 • Remote helpdesk
 • Workshops en seminars voor gebruikers

Onze uitgebreide support…
in het kort

Productdemonstraties (on-site of in het laboratorium van Beun-De Ronde- Abcoude)

Installaties

Technische en toepassingstrainingen

Applicatie-ondersteuning

IQ/OQ/PQ-protocollen, validaties, kalibraties en veiligheidscertificeringen

Remote helpdesk

Workshops en seminars voor gebruikers

Vraag een interventie