Zoek
Sluit dit zoekvak.

Discover SciSPX and ChemSPX

Met trots willen wij u graag op de hoogte stellen van een belangrijke aanpassing binnen ons bedrijf.

U bent bekend met Beun-De Ronde BV als een betrouwbare leverancier van laboratoriuminstrumenten, verbruiksartikelen en services. In het afgelopen decennium hebben wij twee gespecialiseerde dochterondernemingen opgericht om ons volledig te kunnen richten op hun specifieke markten:

  • AddSPX – X-Ray Element and Structure Analysis
  • BioSPX – Cell Analysis, Molecular Biology, and Automation in the Life Science.

Deze hernieuwde focus, met afzonderlijke verkoop- en productspecialisten, heeft ons in staat gesteld onze klanten beter te kunnen helpen.

Nu is het tijd om de laatste stap te zetten in onze Support and Product Xpert strategie. Vanaf 1 oktober.2023, starten wij met 2 gespecialiseerde business units binnen Beun de Ronde, namelijk SciSPX (voorheen Beun-De Ronde Analyse) en ChemSPX (voorheen Beun-De Ronde Chemie).

  • SciSPX, part of Beun-De Ronde: de sales engineers en product specialisten adviseren en trainen klanten op het gebied van monster voorbereiding en analyse in Analytische Chemie en QC labs in de industrie. Bezoek scispx.com voor meer informatie.
  • ChemSPX, part of Beun-De Ronde: Het bedrijf verkoopt en ondersteunt instrumenten voor synthese, chromatografie, thermostaten en procesondersteuning in het vakgebied van Chemische Synthese en Organische Chemie. Bezoek chemspx.com voor meer informatie.

 

 

Deze wijziging heeft geen invloed op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en op onze toewijding aan het leveren van de beste service aan onze klanten.

Wat verandert er?

We willen graag benadrukken dat ondanks deze verandering onze KVK-gegevens ongewijzigd blijven. De handelsnamen ChemSPX en SciSPX zijn officieel geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer van Beun De Ronde. Op onze website zijn de instrumenten verhuisd naar www.chemspx.com en www.scispx.com.

U kunt ons bereiken via

ChemSPX;          +31 294-280 599 en [email protected]

SciSPX;               +31 294-280 450 en [email protected]

Mocht u vragen hebben over deze verandering, dan staan wij klaar om deze te beantwoorden. We willen u bedanken voor uw vertrouwen in ons bedrijf en kijken ernaar uit om u van dienst te blijven.