Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voedingsmiddelen

De voedingsmiddelenindustrie is één van de strengst gereguleerde activiteiten in Europa. Bent u actief in een laboratorium voor productie, R&D of kwaliteitscontrole? Wij bieden snelle, accurate instrumenten en toepassingen om u te steunen.

Zuivel

Melk, kaas, ijs? Het is belangrijk om te weten hoeveel vet, eiwitten en suiker deze bevatten. Ontdek instrumenten voor deze toepassingen en nog veel meer.

Lees meer

Groenten en fruit

Groente en fruit(pulp) bevatten allerlei gezonde voedingsstoffen. Maar helaas kunnen ze ook sporen van pesticiden en andere ongewenste stoffen bevatten.

Lees meer

Vlees

Vlees, vis en vleesvervangers Voordat we deze producten op de markt kunnen brengen en consumeren, moeten we weten wat er in zit. En dat uiteraard conform de regelgeving.

Lees meer

Oliën en vetten

Naast de daadwerkelijke inhoud moeten ook de verschillende soorten vet(zuren) en eventuele verontreinigingen vóór het gebruik bekend zijn.

Lees meer

Water en frisdrank

In deze industrie zijn suiker, zouten en verontreinigingen – maar ook het afvalwater van het productieproces – belangrijke parameters.

Lees meer

Suikerindustrie

Met onderstaande instrumenten meet en analyseert u de belangrijkste parameters tijdens de productie en verwerking van suiker.

Lees meer

Snacks

De etiketten op snackverpakkingen moeten volledig zijn. Suiker, vet, zout en ook vezels kunnen worden geanalyseerd en gekwantificeerd.

Lees meer