Beun – De Ronde ontvangt predikaat Hofleverancier

Beun – De Ronde ontvangt predikaat Hofleverancier

Op woensdag 28 september reikte burgemeester Maarten Divendal van gemeente De Ronde Venen het 'predikaat Hofleverancier' uit aan de directie van Beun - De Ronde. Dit gebeurde tijdens de vakbeurs World of Technology & Science in de Jaarbeurshallen. In 2021 bestond het bedrijf 100 jaar. 100th year of existence.

Het predikaat Hofleverancier is een koninklijke waardering voor de betekenis van het bedrijf voor de samenleving en voor de manier van ondernemen. Vroeger waren Hofleveranciers letterlijk ondernemers die aan het Hof leverden. Dit is nu niet meer het geval, maar er hangen nog wel steeds voorwaarden aan vast. Zo moet het bedrijf minimaal 100 jaar bestaan en in al die jaren een onberispelijke bedrijfsvoering gehad hebben.

"Beun - De Ronde hoort nu bij een select gezelschap bedrijven" - Burgemeester Maarten Divendal

De directie Mike Klinkenberg en Corné Reuvers namen het predicaat in ontvangst. Burgemeester Maarten Divendal vertelde tijdens de overhandiging dat hij enorm trots is op het bedrijf. “Door deze koninklijke erkenning hoort Beun - De Ronde nu bij een select gezelschap Rondeveense bedrijven. Maar een handje vol Rondeveense bedrijven mag het predicaat Hofleverancier voeren. Dat is uniek. Beun – De Ronde probeert zoveel mogelijk met lokale bedrijven te werken en helpt zo ook de lokale economie.”